informatie en afspraken Bel 06 51 902 162 of 0227 511 308

Professionals in
schilderwerk
beglazing
behang- en
wandafwerking
Aangenaam

Hardwerkende schilders met vakkennis en liefde voor het vak. Dat zijn de schilders van Rotgans & ZN.

Schildersbedrijf Rotgans is begonnen in 1949 door Elbert Rotgans te Den Oever. Hij was al 20 jaar schilder, vanaf zijn 15e jaar. In 1969 is de naam veranderd in schildersbedrijf E. Rotgans & ZN. Jan trouwde en in 1979 heeft hij het bedrijf overgenomen. In 1981 zijn Jan en Jelly in het huis aan de Hofstraat. Vader Rotgans ging met pensioen. Jan en Jelly kregen vier kinderen en de derde, Marten Elbert, roepnaam Marijn, is ook werkzaam in het bedrijf. Het werk bestaat voornamelijk uit schilderwerk van burgerhuizen en bedrijven. Schilderen, glaszetten en wandafwerking.
De mannen doen het met veel plezier!


Schildersbedrijf Rotgans & ZN is een ambachtelijk schildersbedrijf uit Den Oever. Wij maken gebruik van  alle benodigde materialen om uw huis zo optimaal mogelijk te beschermen tegen alle weersinvloeden. Op verzoek voorzien wij  u graag van een passend kleuradvies, zodat uw woning niet alleen goed beschermd is maar er ook prachtig uitziet! Naast binnen - en buitenschilderwerk kunt u bij ons terecht voor wandafwerking, glaszetwerk, behangen, sausen, renovatie en restaurantiewerkzaamheden en het aanbrengen en bewerken van glasweefsel. Wij brengen uw pand weer in optimale conditie maar zorgen er ook voor dat dit zo blijft! Hier komt meer bij kijken dan veel mensen in eerste instantie denken. Dankzij onze jarenlange ervaring (van vader op zoon) weten wij feilloos hoe, en wat er moet gebeuren. Na de onderhoudswerkzaamheden krijgt u van ons nog een paar goede tips mee om uw pand in de tussentijd zelf optimaal bij te houden.

Voor verdere informatie klik gerust even op werkzaamheden. Bent u ook overtuigd en heeft u interesse? Voor bereikbaarheid klik op contact.
Na persoonlijk contact en een inventarisering van de werkzaamheden krijgt u van ons altijd een vrijblijvende offerte of kostenbegroting met daarop de werkomschrijving zodat u zelf een goede vergelijking kunt maken.