informatie en afspraken Bel 06 51 902 162 of 0227 511 308

Professionals in
schilderwerk
beglazing
behang- en
wandafwerking
Werkzaamheden

Binnenschilderwerk
Woon- en interieurwensen zijn vaak onderhevig aan verandering. Ook het schilderwerk ondergaat hierdoor regelmatig dan een metamorfose. Schildersbedrijf Rotgans&ZN komt bij u thuis bespreekt met u alle mogelijkheden voor schilderwerk aan deuren, kozijnen, plafonds, vloeren, wanden, enz. Bij vragen of twijfels zijn wij er ook, en voorzien we u vraag van advies. We werken uitsluitend met hoogwaardige producten van o.a. Sikkens, Wijzonol, Drost, Nelf enz. U heeft de keuze uit een bijna grenzeloze reeks kleuren en soorten verf, die we voor u zowel met de kwast als verfspuit kunnen aanbrengen. Samen met onze ruim zestig jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van een echt stukje vakwerk.

Buitenschilderwerk
Deuren, kozijnen en al het overige houtwerk rondom uw huis dat geschilderd, gebeitst of gelakt moet worden is bij Schildersbedrijf Rotgans&ZN in vertrouwde handen. Ook het schilderen van beton, buitenpleisterwerk of stenen muren is geen probleem. Maar al te vaak zien we woningen en bedrijfspanden waar het onderhoud van buitenschilderwerk te lang niet is onderhouden. Hierdoor krijgen regen en wind vrij spel, met alle vervelende, vaak kostbare gevolgen van dien. Structureel onderhoud voorkomt o.a. houtrot en hiermee de vervanging van kozijnen en deuren en hiermee dus ook het uitvoeren van de vaak dure herstelwerkzaamheden. Wij zetten uw huis of bedrijfspand niet alleen strak in de verf, maar houden het indien gewenst ook voor u in de gaten, zodat u naar uw schilderwerk geen omkijken meer heeft.

Renovatie/ restauratie
Heeft u een woning of bedrijfspand in slechte staat die nodig gerenoveerd moet worden, dan kan Schildersbedrijf Rotgans&ZN een inspectie bij u komen uitvoeren. Door tijdig ingrijpen kunnen ramen en/of kozijnen met rotte plekken in veel gevallen uitstekend worden hersteld. Wanneer schimmels het houtwerk zo diep hebben aangetast dat rotte delen niet meer op te vullen zijn, zal het houtwerk moeten worden vervangen. Ook dit kunnen wij voor u regelen.
Wij zetten voor u alle knelpunten op een rij. Met oog voor behoud van wat er nog te herstellen is. Na de zorgvuldige inspectie kunnen wij alle nodige renovatiewerkzaamheden voor u verzorgen. Denk aan: houtrot-herstel, schilderwerk, glaszetten en waar nodig het vervaardigen van nieuwe elementen.

Glaszetten
Naast schilder zijn wij ook ervaren glaszetters. Gelaagd, gehard of draadglas, enkel of dubbelglas, voorzetramen, glas-in-lood of gefigureerd. Wij verzorgen het voor u.
Het geheel wordt altijd waterdicht, netjes en strak afgekit, zodat de schilder zo aan de slag kan.

Behangen
Ondanks dat veel mensen het zelf doen (soms niet onverdienstelijk) blijft behangen een ambachtelijk vak. Voor een strak resultaat moet je toch echt bij een vakman zijn. Wij hebben dan ook meer dan 40 jaar ervaring in huis, waardoor wij elke behangklus van groot tot klein tot een prachtig eindresultaat brengen.

Onderhoud
Op de langere termijn kan het in veel gevallen voordeliger zijn uw huis te laten onderhouden via ons meerjaren-onderhoudsplan. Wanneer u hier prijs op stelt, leveren wij u een efficiënt meerjarenplan op maat, waardoor u altijd op de hoogte bent wanneer wij aan uw pand of huis werken en u altijd een helder beeld hebt van de (lagere) onderhoudskosten. Informeer vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.

Schildersbedrijf Rotgans&ZN is een ambachtelijk schildersbedrijf uit Den Oever (Wieringen). Wij maken gebruik van  alle benodigde materialen om uw huis zo optimaal mogelijk te beschermen tegen alle weersinvloeden. Op verzoek voorzien wij u graag van een passend kleuradvies, zodat uw woning niet alleen goed beschermd is maar er ook prachtig uitziet! Na persoonlijk contact en een inventarisering van de werkzaamheden krijgt u van ons altijd een vrijblijvende offerte of kostenbegroting met daarop de werkomschrijving zodat u zelf een goede vergelijking kunt maken. Ook kunnen wij u langssturen bij één of meerdere van onze projecten om te kunnen zien dat er verschil is tussen schilderen en "schilderen".